Työpaikat

Scandinavian Bus.fi Oy on liikenteen ekesysteemin kehittäjä. Pyrimme tehostamaan charter-bussiliiketoiminnan tuotantotehokkuutta ja hukkakapasiteetin hallintaa. Työmme tuloksena charter-liikenne muodostaa täysin uuden mahdollisuuden matkaketjuihin, lippujen myyntiin asettamiseen sekä markkinointiin. Teemme innovaatioita liikennejärjestelmän kehittämisessä. Asiakkaanamme toimivat yksittäismatkustajat, ryhmämatkustajat sekä pakettiliikenne. Palvelemme kuljetusyrityksiä tehostamalla kalustonkäyttöä ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä verkostoomme. Nyt avoinna olevat mahdollisuudet:

 

OPERATOR  (SALES MANAGER) 

Etsimme joukkoomme markkinointihenkistä ja tietoteknisiltä valmiuksiltaan taitavaa operaattoria kuljetustarpeiden järjestelyyn, yrityksen markkinointiin sekä palvelumyyntiin. Tehtävä on aluksi osa-aikainen, mutta tavoitteena on vakinaistaminen talvesta 2017-2018 lähtien Sales Managerin tehtävänkuvalla. Olemme pieni, mutta dynaaminen toimija liikennesektorilla, mikä tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia aktiiviselle ja innovatiiviselle työntekijälle.

Sovit tiimiimme, kun olet mahdollisesti korkeakoulututkinnon suorittanut tai ehkä vielä opiskelija. Koulutusalasi ja kokemuksesi voi olla esim. kaupallinen, mutta olennaista on, että olet aidosti yrittäjähenkinen persoona. Logistiikka-alan kokemuksesta on tehtävässä etua. Haluat tehdä tulosta ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen palvelumyynnissä sekä toimit itsenäisesti osana tiivistä ryhmäämme. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pystyt aidosti vaikuttamaan yrityksen menestymiseen ja työnkuvaasi.

Lisätietoja antaa CEO Hannu Hervos, puh. 040 510 7466.
Vapaamuotoiset hakemukset (esim. CV) 14.7.2017 mennessä osoitteella: hannu.hervos@bus.fi.

Huom! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, joten ethän jätä hakemustasi viime hetkeen.

 

SALES REPRESENTATIVE

Laajennamme myyntiverkostoamme ja etsimme näkemyksellisiä myynnin- ja markkinoinnin taitajia. Tarjoamme kehittyvän yrityksen tuen ja myytäväksi yhteiskunnallisesti kiinnostavan tuotteen. Kumppaninamme pystyt vaikuttamaan yrityksen kehitykseen ja saat tuloksiasi vastaavan palkkion. Tehtävässäsi saat oman valtakunnallisen vastuualueen, minkä ympärillä kehität palvelulupauksemme tunnettuvuutta ja myyntiä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteys Hannu Hervos, puh. 040 510 7466.
Email: hannu.hervos@bus.fi.