Hae Bus.fi -kuljetusyritykseksi / Bussiyrittäjän info!

Järkevää liikkumista

Bus.fi on palvelu, joka yhdistää matkustajat ja liikennöitsijät. Vastataksemme kasvavaan tarpeeseen etsimme uusia liikennöitsijöitä liittymään sivustollemme. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä osoitteella info@bus.fi.

Ei liittymis- tai kuukausimaksuja. Voit käyttää Bus.fi-palvelua juuri niin paljon kuin haluat. Veloitamme liikennöitsijöiltä vain palvelupalkkion myydyistä matkoista.

Korkein prioriteettimme on helppokäyttöisyys. Asiakkaat voivat syöttää tarjouspyyntönsä yhdellä sivulla alle minuutissa. Myyjät voivat selata ja tehdä tarjouksia yhtä nopeasti. Kaikki on yksinkertaisen helppoa ja nopeaa. Voit käyttää Bus.fi:tä silloin kun se sinulle sopii ja millä päätelaitteella tahansa. Kun otat Bus.fi -palvelun osaksi yrityksesi toimintaa, kasvatat toiminnan tehokkuutta ja myyntiä pienellä vaivalla.

Hyödynnä ajoneuvoja ja henkilöstöä paremmin. Bus. fi auttaa yhdistämään tyhjät ajot ja potentiaaliset matkustajat. Näin pystyt nostamaan tuottavuutta ja tehostamaan liiketoimintaasi.

Bus.fi hankkii sinulle asiakkaita. Myyntiprosessisi helpottuu, kun tarjouksen tekeminen sujuu minuutissa. Me pidämme huolen markkinoinnista ja lopusta myyntiprosessista, jolloin sinulle jää enemmän aikaa yrityksesi ydintoimintoihin.

Laillinen ja turvallinen Takaamme että saat maksun, joten sinulla ei ole luottoriskiä. Tarjoamme myös kuitit kaikille osapuolille, joten säästyt aikaavieviltä paperitöiltä.

Nauti reilusta kilpailusta. Voit tarjousta tehdessäsi asettaa hinnan vapaasti. Ainoastaan asiakas näkee tarjouksesi, jolloin matkantarjoajien välillä ei synny haitallista hintojen laskusuhdannetta. Bus.fi:n käyttämä teknologia lisää tehokkuutta: sekä myyjien että asiakkaiden kustannukset laskevat samalla kun tuotot nousevat.